۸ماه
۷۵۰۰
خانــم

سفت کردن بدن؟

سلام،دختر 8 ماهه ای دارم که الان تقریبا دو ماهه ،یا چیزی رو بغل میکنه و یا فقط دستاشو بصورت ضبدری جلوی سینه و پاهاشم به سمت جلو میاره و خودشو سفت میکنه و حالت ضربه ای باسن و کمرشو جلو و عقب میبره ،این حالت وقتیه که به پلو هس ،هر زمان انجام میشه یا تو صندلی ماشین یا کالسکه و یا تو خونه و تو خواب ،تو رو خدا جوابم رو بدید ،داغونیم ،بخاطر کرونا هم نمیتونم جایی ببرم دکتر و شهرمون دکتر اطفال نداره

1 پـاسـخ

  • سلام
    بهتره از حالتي که ميفرماييد با موبايل فيلم بگيريد و با يه فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان مشورت کنين
    چند نکته مهمه اينکه بچه ي شما نارس به دنيا اومده يا نه؟ پدر و مادر نسبت فاميلي با هم دارين؟
    از نظر تکاملي تا الان نرمال بوده يا نه؟ غلت ميزنه؟ بدون کمک ميشينه؟
    بايد بچه معاينه بشه و حالتي که ميفرماييد ديده بشه تا بشه راهنمايي تون کنيم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 162 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران