۳۴
۷۳
آقــا

تومور مغزی؟

سلام اقای دکتر عزیزو بزرگوار
برادرم34 سالش حدود چهار ماهه پیش تومور نوع 3 مغزی تشخیص داده شد و عمل اورژانسی شدن .شرایط افت و خیزی رو در حال طبیعیش میگذرونیم ...گاهی خوبه گاهی ن....دگزا بخاطر تورم مغز داده شد ک کوتاه مدت حالش خوب بود ولی با قطع دگزا دوباره ادم و تورم مغز داشت...هم سپااااااس فراوون از دکتر کرامتی بزرگوار در تشخیص ب موقع ادم مغزشون دارم و درمون ب موقع ایشون ..هم نگران دوباره پیش اومدن همچین اتفاقی..سوالم اینه ایا بعد قطع کردن دگزا دوباره ممکنه ادم مغز کنن ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديوتراپي انکولوژي (درمانگر سرطان، پرتو درماني) در تهران