۳۴
۹۵
آقــا

دندانپزکی ایمپلنت؟

بهترین جایگزین دندان از دست رفته ایمپلنه؟؟

2 پـاسـخ

  • سلام و وقت بخير ، به طور قطع بله ، چون هم از تحليل لثه جلوگيري ميکنه و هم پايه با جوش خوردن به استخوان فک شما همانند دندانهاي طبيعيتان البته بدون درد خواهد بود ، البته ميشود در موارد ويژه از روکش هم استفاده کرد که بايد با متخصص مشورت کنيد ، توصيه اکيد ميشود در صورت از دست دادن دندان سريع به پزشک مراجعه بفرماييد تا از عوارض بعدي جلوگيري کنيد.
    جهت مشاوره رايگان ميتونيد با مجموعه ما به شماره 021-22892589 تماس حاصل نماييد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 258 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران