متخصص اورولوژی ؟

باسلام وعرض ادب سلامی آقای دکتر گیلانی من 22 اومدم تهران واسه عمل واریکسل بیضه سمت چپ چون یک بار عملش کردم عود کرده بود وبار دوم اومدم پیش شما واسه عمل میکروسکوپی واریکسل و عملم کردید حالا آقای دکتر من یه سوال داشتم چه زمانی کاملا واریکسلم کاملا ازبین میرود وبعد آیا پیاده روی کردن واسه واریکسل ضرر دارد و بعد از این که قرص هام تموم شدن باز باید بگیرمشون وچرا آقای دکتر بیضه ام درد داره و بعد از دوسه ماه میتونم به ورزشم که کشتی هست ادامه بدم لطفا دقیقا راهنمایم کنید بهم بگید که چه کارهایی رو توی این سه ماه انجام بدم لطفا استاد...

2 پـاسـخ

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران