جلوگیری از پریودی ؟

سلام من فرودین ماه 6فرودین پریود شدم همیشه پریودم دقیقا ماه بعد تو همون تاریخ یا 2روز زودتر اتفاق میوفته الان 5 اردیبهشت یه آزمون خیلی مهم دارم الان چطوری میتونم پیشگیری کنم و اگر این امکان نداره به جز دیکلوفناک 50 چه چیزی قوی تر هست که برای آروم شدن درد استفاده کنم؟
قبلا دکتر گفته که یه کیست تخمدان خیلی کوچیک دارم و گفتن دو ماه قرص ضد بارداری بخورم تا از بین بره خوردم الان یکسال میگذره ممکنه کیست ایجاد شده باشه اگر قرصی برای جلوگیری پیشنهاد دادین مشکلی برا کیست نداره؟

1 پـاسـخ

بازدید : 10 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و جراحي هاي زيبايي زنان در تهران