۱۸
۶۵
خانــم

دندان پزشکی ؟

سلام خانم دکتر من ریحانه. هستم از اهواز 18 سالمه دوندام نیاز به کامپوزیت دارد
من از بچگی ارزو دارم پیشه شما درست کنم ولی دستم نمیرسه من ترک تحصیل کردم برا این پدرم بیکاره و مریض مادرم مشکلات گوارش من از جون کندن پول دارم جمع میکنم این دو سال همه عیبم میکنن امیداروم کمک کنی و از خدا میخوام ک همیشه تن سالم. و خوش باشی من از شما میخام واسم انجام بدین و اقساط باشه تشکر میکنم پیامم رو بخونی و آرزو دارم رویام براوهرده بشه مرسی.

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص حرفه اي دندانپزشکي در تهران