نعوظ سریع؟

دکتر جان سلام. خدا قوت
مرد 38 ساله ای هستم مجرد. از چندین سال قبل با مشکلی مواجه هستم که بسیار برای من آزار دهنده میباشد. به این صورت که وقتی راجع به جنس مخالف و نیز سکس فکر میکنم سریعا دچار نعوظ آلت تناسلی میشم. به عنوان مثال وقتی داخل ماشین یا تاکسی کنار خانم میشینم این حالت سریع اتفاق میافته که اذیت میشم. و گهگاهی اگر زمان نشستن کنار خانم ادامه دار باشد شاید دچار انزال هم بشوم. یکی از دلایل ازدواج نکردن من هم همین هست. بعضا وقتی فکر میکنم به این موضوع که من با فکر کردن و نشستن بدون لمس بدن جنس مخالف دچار نعوظ میشم چطور میتونم با کسی که قرار هست تنها و به صورت عریان رابطه سکس برقرار کنم؟!!! همیشه این فکر به ذهن من میاد که احتمالا با مواجه با جنس مخالف به عنوان همسرم اصلا کار به دخول هم نکشه. و این موضوع بسیار آزار دهنده هست برای من. آقای دکتر نمیدونم چیکار باید بکنم. لطفا کمکم کنید.

بازدید : 186 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران