متخصص اورولوژی ؟

سلام آقای دکتر گیلانی من بیمار شما بودم 22 عملم کردید واریکسل با میکروسکوپ الان یه سوال داشتم گفتم مایع منی چه مدت یک بار باید خالی شود من ازدواج نکردم کلا مایع منی چه مدتی باید خالی شود یه هفته یک بار یک ماه یک بار واگه دوبار انجام شود چه میشود واسه من که عمل واریکسل با میکروسکوپ انجام دادم ضرر که نداره چه چیزهایی هم آب منی رو زیاد میکنن.

1 پـاسـخ

بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران