۴۹
خانــم

ترک دندان؟

سلام اقای دکتر من دخترم را اوردم برای ارتودنسی اما هنگام ارتودنسی دندانش ترک برداشته به مطب شما هم گفتند بعد یه ماه که وقت نوبت شما هست بیاین چیکار باید کنیم این ارک از بین بره

1 پـاسـخ

  • با سلام. ايجاد ترک با ارتودنسي معمول نيست زيرا نيروهاي ارتودنسي خيلي ملايم هستند. گاها ترک هاي مينايي از قبل وجود دارند( که معمولا عميق نيستند و نگران کننده هم نيستند) و با شروع ارتودنسي به دليل دقيق شدن شخص به چشم مي آيد. با اين حال از باب اطمينان براي معاينه به مطب مراجعه بفرماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتودنسي (دندانپزشک) در تهران