خارش شبانه بعد از ترک قرص اعصاب؟

سلام و درود
بنده به مدت 6 سال قرص اعصاب مصرف میکردم ، آخرین قرص های مصرفی ، فلوکسامین ، میترازاپین ، هالوپریدول بوده
25 روز هست که قرص های اعصابم رو ترک کردم 2 هفته اول بدن درد و بی قراری داشتم که خوب شد ولی حدودا 10 روز است که شب نقاط مختلف بدنم شروع به خارش می‌کند ، مخصوصا وقتی که به سختی به خواب رفته‌ام ناگهان بعد از چند دقیقه بر اثر خارش بیدار میشوم و تا صبح دیگر خوابم نمی‌برد ، محیط خواب و لباس هایی که میپوشم تمیز و بهداشتی هست و روز ها خارش ندارم ، البته 1 سال هم ماریجوانا مصرف میکردم که اون رو هم ، همزمان با قرص های اعصابم ترک کردم (25 روز) آیا از علائم ترک است ؟ و چقدر دیگر زمان میبرد ؟ در ضمن هیچ گونه علائم پوستی مانند زخم ، اگزما و... ندارم

پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران