درد معده و تدوارم آن ؟

سلام امروز دوشنبه صبح هست من از بامداد جمعه حوالی ساعت 5صبح از شدت معدا درد از خواب بلند شدم در صورتی که تا روز قبل اصلا درد نداشتم اشتهام کاملا کور شده بود و حالت تهوع داشتم یکازمونی صبح داشتم که رفتم و وقتی برگشتم ساعت 12 ظهر در حالت دراز کشیده دست و پام خواب میرفت و اگر میخواستم راه برم چشمام سیاهی میرفت چون خیلی خسته بود و شب نخوابیده بودم و آزمون داده بودو صبحانه نخورده بودم شاید از خستگی زیاد بوده
تا شب فقط یک سیخ کباب خوردم و دیگه چیزی نتونستم بخورم بعد شب فکر کردم از سردی زیاد خوردن معده درد گرفتم و آب ولرم و زنجبیل خوردم برای مدت 1تا 3ساعت کاملا آروم بود و دوباره نصفه شب درد گرفت قبلا دکتر گفته بود سندروم روده تحریک پذیر دارم و قرص داده بود همونا رو خوردم و خوب شدم صبح سردرد و گوش درد شدیدی داشتم و از اون موقع هنگام نفس عمیق کشیدن یا قورت دادن معده ام درد میگیره
مشکل چیه
سندروم روده تحریک پذیر یا ممکنه سنگ کیسه صفرا باشه
17 سالمه

1 پـاسـخ

بازدید : 21 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران