کرونا و درد شکم؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید...عذر میخوام 2 روزیست که به شدت دل درد دارم و و از درون معده حس میکنم دارم آتیش میگیرم و سوزش معده دارم و ناحیه معده م سفت شده و حتی بعضا باعث میشه نتونم راحت نفشم بکشم و همچینین باعث عارق زدن شده اما نمیدونم با این حجم درد زیاد و سوختن شکمم چیکار کنم آیا به کرونا ربطی داره؟با اینکه درمانی داره دردم؟

1 پـاسـخ

  • با درود و شادياش نوروز پيروز
    علايم شما ناشي از ورم معده است. آهسته و شمرده غذا بخوريد و وعده هايتان را کمي کوچکتر کنيد. استرس و اظطراب را از خودتان دور کنيد و شبي يک قرص رانيتيدين مصرف کنيد و با من در تماس باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 137 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران