۴۰
۷۸
آقــا

ورم مچ پا ؟

سلام آقای دکتر یک‌سال پیش هنگام پیاده روی میرفتم مچ پا ورم کرده ودکتر رفتم گفت تاندوم هست و گچ گرفت بعد از گچ ورم مچ پا باقی ماند وگفت دوالا سه ماه ازبین میره ولی نرفت دوباره دکتر رفتم گفت ورم استخوان هست ویک عدد کفش نیم پوت بپوش وتا میتونی راه برو تا تحت فشار باشه ورم می‌خوابه ولی بازم نشد دوباره‌ دکتر رفتم وبرام مچ بند بدون آتل داد وگفت ورم می‌خوابه بازم نشد وبرام قبل پیش دکتر مچ پا اصفهان رفتم گفت پای شما شارکو دیابتی هست وباید عمل بشید و پلاتین والور بزارید دوباره به دکتر دیگه تهران دکتر نادری رفتم اون همین گفت ودکتر دیگه شیراز اونم همین گفت الان به نظر شما این عمل بعضی دکترا میگن ورم مچ پات نمیره و مچ پات خشک میشه وترک نداری ودیگری تهران گفت ورم میره ولی پات دیگه نمیتونی دو بزنی دیگر دکتر میگه من عمل خشک کردن مفصل انجام نمیدم چون ورم نمیره و مچ پا خشک میشه وقابل حرکت نیست حالا موندم چیکار کنم منتظر جواب هستم ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير تشکر از شرح حال و ارسال راديوگرافي مفصل شارکو است و نياز به جراحي با توجه به تغييرات قابل توجهي که ايجاد کرده است دارد. کاهش تورم هدف اصلي انجام اين جراحي نبست هر چند کاهش آن عموما بعد از شش ماه از جراحي رخ ميدهد. نياز به جراحي وجود دارد. مفصل شارکو مثل ساختماني است که داربست آن در حال تخريب است. به علت ديابت تخريب اين ساختمان دردناک نيست و تورم و بدشکلي در درجات پيشرفته رويت ميشود. مفصل پاييني مچ پا و نيز ميدفوت درگيري شديد مچ پا در حد متوسط دارد. دو روش را ميتوانيد پيش رو داشته باشيد. روش اول تمام اين مفاصل جراحي شوند. قاعدتاً حرکات مچ پا نخواهيد داشت. روش دوم مفاصل ديگر جراحي شوند و جهت مچ پا کفش داده شود و تحت نظر باشيد. قاعدتاً حرکات مچ پا را خواهيد داشت. به هر حال نياز به معاينه نزديک است. عدد HbA1C يا قند سه ماهه و نيز BMI نسبت قد و وزن و نيز سن شما در پيشنهاد روش جراحي و انتخاب شما مهم است. در صورت سن چهل سال و نبودن وزن بالا و قبول شرايط من روش دوم رو به شما پيشنهاد خواهم کرد. ويزيت حضوري براي تصميم‌گيري ضروري است که ميتوانيد با مطب هماهنگ کنيد 88884142

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 63 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران