استخوان لگن؟

سلام دکتر
من 41 ساله هستم و الان مدت 10 ماهه در قسمت لگن سمت چپ احساس درد شدید دارم و رفتم همین زاهدان دکتر سیمیاری و برام ام آر آی نوشت و انجام دادم و گفت سر استخوان سمت چپ بالای اون که وصل میشه به استخوان لگن سر استخوان سیاه شده و مقداری دارو داد و گفت 6 هفته استفاده کن نشد بعدش بیا که اون قسمت سیاه رو بتراشم از استخوان لگن پیوند بزنم و تا 60 تا 70 درصد احتمال بهبودی هست و نشد در آخر امر باید تعویض مفصل صورت بگیره. با این اوصاف چکار کنم خیلی ترسیدم دکتر

بازدید : 37 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي، جراحي دست، شانه و آرنج - پيوند عصب و اندام در تهران