دفع پروتئین در کودکان؟

سلام آقای دکتر روز شما بخیر. پسر ده ساله ام همه آزمایشاتش از بچگی نرمال بوده ولی یک ماه پیش جمال دادیم دفع پروتئین یک پلاس زده ‌و آزمایش24ساعته ادرار دادیم استراحتش و زده210و زمان فعالیتش و زده410 خطرناکه؟

1 پـاسـخ

  • با سلام توصيه مي شود يک نمونه از ادرار صبح قبل از برخاستن و بلند شدن از رختخواب را داخل ظرفي که از آزمايشگاه گرفته ايد ريخته و آنرا به آزمايشگاه تحويل داده تا از آن نمونه ادرار نسبت پروتئين به کراتينين ادرار اندازه گيري شود . من توصيه مي کنم نمونه ادرار جهت بررسي به آزمايشگاه مرکزي پاتوبيولوژي واقع در چهار راه پارک وي، بعد از چمران کوچه قره ني ، پلاک 17 شماره تلفن 02122666563 داده شود و نتيجه به بنده اعلام گردد تا راهنمائي لازم انجام شود. ضمنا براي صدور نسخه الکترونيک مي توانيد کد ملي کودک را به اکانت مطب در واتس آپ به شماره 02166019821 ارسال فرمائيد تا نسخه صادر شود .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي کليه کودکان (نفرولوژي) در تهران