فشار خون؟

سلام اقای دکتر امیدوارم بتونم از این طریق از شما کمک بگیرم الان که ایام عید هست متاسفانه دسترسی برای بیماران محدود شده پدر من هفته ی بیش دچار یک سکته مغزی خفیف شدن پیش دکتر سعادت نیا رفتن برای اینکه اکو مغز بشن و تحت نظر باشن چون دوروز بستری بودن بیمارستان دکتر وقتی قرص های تجویزی بیمارستان را دید گفت اینهازکه دوزش ی باید عوض بشه پدرم بعد از از یک هفته مه از بیمارستان اومده هنوز فشارش بالاست دوروز قرص ها دوزش دوبرابر شده ولی همچنان فشار بین 18-19-20 هستش با مینیمم 10-11 قرص اولی لوزارتان 25 بود دکتر عوض کردن لوزارتان 50 ولی بازم تاثیری نداشته با توجه به اینکه ما الان دستمون از همه جا کوتاه ایا شما میتونینن راهنمایی بکنین تازمانی که حضورا مراجعه کنیم چ قرصی بخورن ایا لوزارتان اچ گزینه ی بهتری نیست !؟ ممنون از راهنماییتون چون ما هرروز استرس زیادی داریم

بازدید : 320 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي قلب وعروق (اينتروينشنال و کارديولوژي) در تهران