۴۲
۹۵
آقــا

علت درد همیشگی استخوانها و عضله ها ؟

سلام وقت بخیر دکتر ببخشید مزاحم شدم
من مرد هستم 42 ساله مشکل درد در تمام بدنم دارم از نوک انگشتان پا تا سرم همش درد داره هم درد استخوان و هم درد عضلات و این چندین ساله که این درد باهام هست و از جان خودم عاجز شدم خیلی دکتر هم رفتم و داروهای ویتامینی مصرف کردم ولی موقت بوده و این درد بدن به قوت خودش باقی هست بخدا قسم دیگه نمیدونم چکار بکنم بهم گفتن که در بچگی روماتیسم قلبی هم داشتم
چون اون زمان رو خودم یادم نمیاد که چجوری بودم.
خودم احتمال میدم این درد بدن از مشکل گوارشیم باشه چون معده درد همیشه دارم سوزش و ترش کردن و بعضی وقتها هم ورم معده دارم و وقتی غذا میخورم با درد معدم این بدن درد سراغم میاد و امانم رو میبره حاضرم بمیرم و دیگه این بدن درد رو نداشته باشم. وقتی هم این درد بدن رو دارم که بیشتر وقتها هست اعصابم رو هم میریزه به هم و دیگه اصلاً حوصله خودمم ندارم. هر وعده هم که غذا یا صبحانه میخورم حتماً باید باهاش قرص معده فاموتدین 40 بخورم وگرنه از سوزش و درد معده نمیتونم غذا هم بخورم . بیشتر وقتها هم برای این عضله درد و استخوان درد قرص استامینوفن 500 میخورم که از این دردم کمتر بشه

1 پـاسـخ

بازدید : 16 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي(غدد و ريه و روماتيسم و گوارش و کليه) در تهران