جلوبودن فک بالا؟

باسلام خدمت خانم دکتر.من فک بالام نسبت به پایین جلوهست ونمیتونم دهانم رو کامل ببندم وهمینطوردندانهام روی هم قرارنمیگیره ودندانهای نیشم بزرگه.خواستم بدونم میتونم دندانهای جلوروتراش بدم تا ظاهرشون بهترشه؟ واینکه ایامشکل جلوبودن لثه بالا م بامراجعه به شماحل میشه ؟ممنونم جواب بدین

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير با توجه به اينکه ميزان شدت وضعيت مهم هست امکان ارائه پاسخ واضح وجود نداره حتما بايد معاينه داخل دهاني انجام بشه اما معمولا جلو بودن فک بالا با توضيحات شما تنها با جراحي فک اصلاح خواهد شد و لثه و دندان‌ها به تبعيت از استخوان اصلاح خواهند شد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي لثه و ايمپلنت در تهران