عفونت و ورم پا؟

سلام وقتتون بخیر
پسر 11 ساله تابستان 1401 هردو پاهاش بدلیل تصادف جراحی کردند و در هردو پارا پلاتین قرار دادند و چند ماه بیمارستان بستری شده بودند تا اینکه ادامه درمان مثل پانسمان های نوین و... و مصرف قرص هایی مثل سفیکسیم وکلیندامایسین رو درخانه انجام میدادند
چنان چه قسمت های بخیه شده در قسمت کناری هردو ران وساق پا چپ مشکلی ندارد و بهبود پیدا کرده و عکس هایی ک یک ماه پیش گرفته شده از قسمت های داخلی پاهاش همه جی اوکی بود
اما دو سه ماه قبل ساق پا راست نزدیک مچ پا عفونت کرده بود (بدلیل میله و پلاتین باعث عفونت شده بودند و باعث میشدند ک زخم بهبود پیدا نکنه ) وبدلیل عفونت زیاد ان قسمت هم ورم کرده و دوباره پانسمان و تخلیه عفونت توسط پرستار در خانه انجام میشد چند هفته پیش ک تهران پیش دکتر جراحش بردیم وعکس هایی ک گرفتن گفتند ک دور اون زخم کوچیکی فقط از همون قسمت عفونت خارج میشد عفونت داره گفتند ک بقیه پانسماه ها رو هرروز خونه انجام بدین یعنی شست شو و....البته اونجا خودشون اموزش دادند
اما الان عفونت پاش کمتر شده و اون سوراخ کوچیکی ک از اون عفونت خارج میشد هم بسته شده ولی ورم پا همچنان داره میخواستم دلیلش رو بپرسم یا اینکه شاید عفونت داره و خارج نشده ک ورم داره ؟ ممنون میشم پاسخ بدید
البته قرص کلیندامایسین رو مصرف میکنه ودکتر امپول جنتامایسین رو هم براشون نوشته بودند

1 پـاسـخ

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران