۸
۲۴
خانــم

جلوگیری از بلوغ زود رس؟

سلام خسته نباشید ببخشید من دخترم 8 سال و 4 ماه داره رشد سینه هاش شروع شده بود بردمش متخصص غدد کودکان بعد از انجام آزمایش و سونوی رحم گفتن که بلوغ زود رس داره و تا چند ماه دیگه ممکنه پریود بشه آمپول دادن که دیروز اولیشا تزریق کردن گفتن به مدت سه سال هر 28 روز تزریق بشه تو اینترنت از این آمپول خیلی چیزهای بدی نوشته حالا من ترس دارم با توجه به این که یکیش را هم زده چکار کنم

1 پـاسـخ

  • سلام
    اصلا نگران نباشيد و با توجه به سن و اينکه معاينه از نظر بلوغ توسط غدد کودکان بوده پس جاي نگراني نيست.
    لطفا و لطفا شما در مورد عوارض دارو سرچ نکنيد چون در اين صورت حتي قرص استامينوفن هم مصرف نخواهي کرد .
    شما از پزشکي که دارو تجويز کرده ،در مورد اين آمپول سوال کنيد کاملا براتون توضيح خواهد داد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 174 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران