۲۴
۵۲
خانــم

سونو پستان‌ها و زیربغل؟

با سلام و احترام خدمت شما خانم دکتر عزیز.

بنده زنی 24 ساله هستم.
که چند ساله گهگاهی در هر دو پستان ها و زیر بغل یه درد یا بهتره بگم،تیر می‌کشه و خود به خود خوب میشه اما زمانی این حالت بهم دست میده واقعا اذیت کننده است....

نمیدونم چه طور باید خدمتتون عرض کنم اما احساس میکنم این نوع درد چیزی شبیه تیر کشیدن در حد چند ثانیه است و مدام ثانیه به ثانیه تیر می‌کشه و قطع میشه و باز دوباره برمیگرده....
معمولا هر سری که این نوع درد سراغم بیاد چند بار در طول اون روز و حتی چند روز پشت سر هم این حالت رو دارم.

یه مسئله ای دیگر وجود دارد که متأسفانه مادر بنده سه چهار سال پیش به سرطان پستان مبتلا شدند و تخلیه کردند.
دکترش از همان زمان به مادرم گفته بود که باید فرزندانتون هم مراقب باشند...
خواهرم هم یک ضایعه در پستان داشت و خداروشکر چون نوع ضایعه تغییر نکرد و حرکتی هم تا به الان نداشته فعلا مشکلی نیست.

و بنده هم سونو انجام دادم اما خیلی متوجه نشدم که دقیقا چی هست ولی خب احساس میکنم در سونو بنده مشکلی وجود دارد.

چندین ماهه سونو رو انجام دادم اما میترسم به پزشک
مراجعه کنم.
لطفا راهنمایی کنید آیا مشکلی وجود دارد؟؟

با سپاس فراوان از شما.

1 پـاسـخ

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح زنان و زايمان و نازايي، جراحي زيبايي زنان در تهران