۳۶
خانــم

زدن واکسن دیفتری کزاز وقتی مبتلا به کرونا هستیم 0؟

سلام وقت بخیر
ببخشید دختر من باید واکسن ورود به دبیرستان رو بزنه و 5 روزی میشه که به کرونا مبتلا شده . آیا مشکل داره وقتی مبتلا به کرونا هست واکسن دیفتری کزاز بزنه ؟
اگه ایرادی داره چند وقت باید صبر کنه ؟

2 پـاسـخ

  • باسلام:
    بله ايراددارد،بايدبعدازاتمام علائم کرونامشروط براينکه علايم شديد نبوده باشند(نيازبه بستري نبوده باشد)حداقل دوهفته صبرکنند(البته درمواردبستري شده هم 2تا4هفته بعدازاتمام بيماري ميتوان تزريق کرد)ولي چون براي تزريق واکسن ديفتري کزاز(توام)اورژانس وعجله اي درکارنيست وميشوديادآورهاي دوم به بعدراحتي چندماه ديرتريازودترتزريق کردترجيحا4هفته صبرکنند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 117 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران