ترکیدن آپاندیس؟

سلام آقای دکتر برادر بنده مجتبی مقدم حدودا 2 هفته پیش شکم درد شدید داشت تا اینکه بردیمش بیمارستان ماهشهر و 5 روز ماند و دکترا نتونستن تشخیص بدن بیماریش چیه همش سرم و آنتی بیوتک بهش دادن و مرخصش کردن و وقتی اومد خونه بعد از یک روز دوباره شکم درد داشت و دوباره بردیمش بیمارستان اینبار بیمارستان اهواز بقایی که دکترا تشخیص دادن آپاندیسش ترکیده و معدش عفونت داشته که با دارو درمانش کردن الان دکتر گفته باید 4 هفته مرخص بشه و تو خونه دارو بخوره بعد بیاد عمل بشه
حالا سوال اینجاست لازمه مرخص بشه و خدای نکرده خطری تهدیدش نمیکنه ؟ اگه مرخص بشه میتونه دردو تحمل کنه ؟ و میتونه غذاشو کامل بخوره تا مشکل دفع نداشته باشه یا غذا رو باید کم کم بخوره ؟ , و میتونه عسل و سیاه دانه بخوره ؟

بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران