۴۸
آقــا

درد در ناحیه کتف چپ و گردن و بازو چپ به صورت شدید در نیمه شب؟

سلام وققتون بخیر من24 سالمه واین اتفاق اولین بارمه برای میفته وهیچگونه بیماری خاصی ندارم شغلمم منشی و فشار کاری زیادی هم ندارم در طول این مدت حرکت یا فشار خاصی هم نیاوردم یا وسیله سنگینی هم بلند نکردم ولی حدود دوماه که هرچندوقت یکبار سمت چپ قلبم تیر میکشه. که دکترگفتند مربوط به ماهیچه هاست وربطی به قلبم نداره الان مشکلم اینه
سه شبانه روز درد درناحیه کتف چپ وگردن و بازو چپ به صورت شدید دارم واین درد دقیقا از نیمه شب شدید میشه وتا صبح ادامه داره من هرسه شبانه روز قرص دیکنو فناک خوردم تا کمی درد کاهش پیدا کنه و درطی شب اثن نمیتونم بخابم تا صبح کمی دردم کمتر میشه ومیخابم دردم بعضی وقتا ایقدر شدید که راه میرم بعضی وقتا بصورت سوزن سوزن میشه اگر ممکن راهنمایی کنید من چه کاری باید بکنم؟
(من خانم هستم فرم ناقص بود برام نتونستم اونجا بزنم)

1 پـاسـخ

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران