یک ماه
۱۶۰۰
آقــا

IVH در بطن های جانبی نوزاد یک ماهه ؟

سلام خسته نباشید نوزاد پسر یک ماهه که با سن بارداری سی و یک هفته بدنیا اومده با وزن تولد 1310 که الان 1600 گرم هستش دچار IVH هستش و آخرین سونوگرافی که از سر انجام شده ای وی اچ شدید و ونتریکولومکالی بطن های جانبی با دیامتر اتریوم 10 میلی متر در سمت چپ و 8 میلی متر در سمت راست رویت شده و افیوژن اکسترااکزیال مشهود نیست و posterior fossa نمای طبیعی دارد
حالا بنده جهت کسب تکلیف و ادامه درمان میخوام خدمتتون برسم خواهش میکنم راهنمایی کنید من رو قبلا از توجه شما سپاسگزارم

1 پـاسـخ

بازدید : 129 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب کودکان در تهران