۴
۱۳
خانــم

مشکل بعل؟

سلام وخسته نباشید بچه ای من چهار سال نیم هست به علت غرق شدگی سه ماه اینتوبه بود یک ماه ای هست از دستگاه جدا شد نفساش همه چیزش خوب بود اما به خاطر آب دهنشو که نمیتونه بخوره باز مشکل تنفس پیدا کرده دکترش باز خواست ایتوبش کنه واقعا نمیدونم چکار کنم اگه مشکل بعل داشته باشه میشه عمل بشه امکان خوب شدنش چقده

بازدید : 11 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص PhD گفتاردرماني | متخصص اختلال بلع تهران| بهترين مرکز استروبوسکوپي حنجره در تهران | تاخير گفتار و کلام | درمان لکنت زبان | نوروفيدبک | تحريک مغزي در تهران