۳۶
۸۲
خانــم

عدد nb پایین در سونوگرافی آنومالی؟

سلام وقتتون بخیر.بنده دو قلو باردارم. دوتا کیسه جدا دارن دوقلوها. و با آی وی اف باردار شدم.
سونوی ان تی و آزمایش غربالگری ان تی من هر دو در 12 هفته نرمال بودن و هیچ ریسکی نداشتن. عدد ان تی هر دو قل 1.4 بود. ولی در سونوی آنومالی 18 هفته و 3 روز عدد nb یکی از قل ها 3.9 بود و اون یکی 5 بود. دکترم اولش تعجب کرد ولی بعدش گفت احتمالا چون بچه جثه اش و وزنش کوچیکتر از اون یکی قل هست عدد nb هم کوچیک تره. ولی من نگرانم بچه ام مشکلی داشته باشه. الانم هفته 22 هستم. به نظر شما این عدد نرماله؟

بازدید : 14 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي زنان و زايمان (پريناتولوژي) در کاشمر