٧٣
٧٥
آقــا

اتصال به دستگاه ونتیلاتور چقدر برای بهبودی موثر؟

شبتون بخیر
پدر من یك ماه پیش سكته مغزی كرد وقتی رفت بیمارستان گفتن كرونا داره و ریه اش درگیر شده
دوهفته بیمارستان بود دو روز اومد خونه اكسیژن خون اش اومد پایین بردنش بیمارستان دوباره تو آی سی یو بستری كردن
تست كرونا مجدداش منفی بود ولی متاسفانه عفونت شدید ریه كرده به طوری كه مجبور شدن به دستگاه ونتیلاتور وصل اش كنن
الان چهار روز بهش وصل
آنتی بیوتیك های قوی هم میگیره
ولی پزشكش اش میگه عفونت اش فوق العاده شدیده
ممكن بیماریش فیبروز ریه باشه ؟
كاری میتونیم انجام بدیدم

1 پـاسـخ

  • سلام
    ببخشيد از اينکه اينقدر دير به سوال شما پاسخ مي دهم. متاسفانه قسمت دريافت نامه ها آلارم به خصوصي براي اين موضوع نگذاشته است. انشاالله که تا کنون پدر بهبودي کامل پيدا کرده باشند ولي چنانچه موضوع ادامه داشته باشد بايد عرض کنم که انديکاسيونهايي که شما نوشته ايد که شامل سکته مغزي و احتمالا کاهش سطح هوشياري، عفونت ريه و زير دستگاه ونتيلاتور بودن آنقدر پيچيده است که امکان پاسخگويي بدون ديدن بيمار، بررسي پرونده، درمانهاي انجام شده، مشاوره هاي تخصصي مورد نياز به هيچ وجه وجود ندارد. نميدانم در کدام بيمارستان و زير نظر کدام پزشک هستند شايد اگر بفرماييد بتواند در اطمينان دادن کامل بودن روشهاي در پيش گرفته شده موثر باشد.
    اميدوارم خبرهاي خوبي از بهبودي پدرتان بشنوم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 123 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه و آي سي يو در تهران