مشاوره حضوری؟

با سلام و احترام خدمت خانم دکتر تقوی محترم
انشالله که حالتون خوب باشه.
خانم دکتر بنده فعلا 28 سال دارم و مجرد. 6 سال قبل ازدواج دانشجویی داشتم که در طول دقیقا یک سال بعد نامزدی و حین تحصیل جدا شدیم. بنده هنوز درگیر اون ماجرا و آنچه که بر من گذشت هستم، و از لحاظ ذهنی بسیار آشفته ام. چون با دوست داشتن از سمت من حاضر به جدایی شدم.
علی الحال بنده همچنان درگیر گذشته ام و واقعا از این وضعیت خسته و آزده ام. آیا برای فراموشی و گذشتن از این حس پس از جدایی و... میشه کاری کرد؟
آیا شما مشاوره و روان درمانی پس از جدایی انجام میدید که خدمت برسیم؟. سپاسگذارم خانم دکتر

2 پـاسـخ

بازدید : 213 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران