بیماری شقاق مزمن و ضایعات گوشتی که در اثر آن ایجاد شده؟

با سلام چند ماه قبل به شقاق مبتلا شدم بعد از دو ماه استفاده از دارو و پماد زخم ایجاد شده بهبود یافت اما ضایعات گوشتی اضافی در محل این ایجاد شده که خونریزی ندارد اما در اثر تماس سوزش دارد. به متخصص گوارش مراجعه کردم و ایشون گفتن که آزمایش خون و مدفوع بده و پس از بررسی نتبجه آزمایش گفتند که مشکلی ندارم ولی وقتی گفتم در این ناحیه سوزش احساس می کنم گفتند که برای کولونوسکوپی به بیمارستان مراجعه کنم ولی من به دلیل خطرات ناشی از کولونوسکوپی تمایلی به مراجعه ندارم سوال من این بود که این ضایعات خطر خاصی دارند؟
و می توانم بدون انجام کولونوسکوپی برای برداشت این ضایعات با لیزر به جراح عمومی مراجعه کنم؟

4 پـاسـخ

بازدید : 196 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي روده بزرگ و مقعد (کولورکتال) در تهران