مدتی که علائم قلبی و تنفسی و پوستی دارم.؟

سلام وقت بخیر ،بنده مدتیه که دچار یک سری علائم شدم:قبلا درد قلبی و تیر کشیدن قلب الان خوب شده منتهی در برخی موارد می‌بینم ضربان قلبم بسیار بالاتر از موارد طبیعیه از لحاظ تنفسی هم اذیتم گاهی وقتا واقعا نفسم بالا نمیاد یا سخت نفس میکشم من در کودکی سابقه ی عفونت ریه داشتم،و همچنین ساختار قلبم مشکل داشت که با درمان به موقع درست شد برای این علائم هم دکتر قلب و ریه رفتم و گفتم مشکلی نیست
از اونور یک حالت گیجی خاصی دارم گاهی وقتها سرگیجه ریز دارم(در کودکی سابقه تشنج هم داشتم ولی چندین ساله که دیگه ندارم)چشمم گاهی وقتها سوزش و آب ریزی داره و خیلی حالت خماری داره از لحاظ پوستیم زخم که می‌افته دیر خوب میشه یا سری جوش های عجیب دارم روی پوستم،یا لکه هایی که سوزش و خارش به همراه دارن.. و نمیدونم هم مشکل از کجاست و یا به چه دکتری باید مراجعه کنم میشه راهنمایی بفرمایید؟

بازدید : 14 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران