۵۰
۵۵
خانــم

مشاوره قبل از ازدواج؟

سلام خسته نباشید من دخترم کارشناسی ارشد شیمی میخونه وبا پسری آشنا شده که ارشد عمران خونده وبرای ادامه تحصیل میخاد بره آمریکا اومده خواستگاری این آقا پسر بدی نیست و سالمه ولی چون تا حالا درس خونده از نظر مالی در ایران شرایط زندگی نداره وبا حمایت خانوادش میخاد بره ادامه تحصیل بده میگه من تو ایران نمیتونم هم درس بخونم هم کار کنم اونجا بورسیه شدم درس میخونم و امکانات زندگی بهم میدن همسر من میگه چقدر طول می‌کشه تا برید میگه معلوم نیست ولی همسرم میگه به من بگید حدودی چقدر طول می‌کشه و اونا میگن شاید امسال شاید سالهای بعد دست ما نیست و همسر من میگه باید معلوم بشه کی میخاید برید زیر یه سقف ومیگن به هیچ عنوان در ایران نباید این اتفاق بیافته ومیگن شما دارید جلوی پای ما سنگ میاندازید دیشب دخترم کمی با من سر این مسئله مشاجره کرد ودر نهایت گفت من به اون پسر میگم پدرم راضی نیست و دیگه کاری به کار من نداشته باشید من میخام از شما بپرسم که این نظر پدر دختر عقلاییه و؟و حق با کیه با دخترم یا همسرم به من بگید باید چکار کنم؟؟؟؟؟

1 پـاسـخ

  • با سلام شما بايد فرد را با شرايط فعلي در نظر بگيريد اينکه در آينده ميخواهد چه کارهايي انجام دهد ملاک نيست آيا شما آقا پسر رو با ارشد شيمي ووضعيت فعلي به عنوان خواستگار قبول داريد ؟اين سوال رو از دختر خانمتون بپرسيد که اگر ايشون بورسيه نشوند و همين شرايط فعلي رو داشته باشند حاضر به ازدواج با ايشون هستيد ؟ چه تضميني هست که ايشون بورسيه بشن وقتي خود خانواده آقاپسر هم نميدونند اگر دخترتون با شرايط فعلي آقاپسر رو بپذيرند مشکلي نيست اما اگر با اميد بورس شدن و آمريکا رفتن به اين ازدواج نگاه مي کنند قضيه کاملا متفاوت هست و بايد منطقي تصميم بگيرند بهتره از مشاور پيش از ازدواج کمک بگيريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 336 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران