۳۴
۵۳
آقــا

تپش قلب ناگهانی؟

با سلام خانمی 34 ساله هستم حدود سه چهار سال پیش بدون هیچ بیماری دچار تپش قلب ناگهانی میشم به طوری که قلبم برای چند ثانیه خیلی تند میزنه که توی گلوم هم حس میکنم البته بیشتر سه چهار روز پیش از دوران عادت ماهانه یا دو سه روز بعدش اینجوری میشم آزمایش کامل تست ورزش اکو وحتی هولتر هم انجام دادم که همه خوب بودن دو سال پیش با دار شدم تمام این مدت که بار دار بودم وبچه شیر میدادم اصلأ تپش قلب نداشتم ولی بعد از اینکه بچم رو از شیر گرفتم بعد پنج شش ماه بعدش با شروع عادات ماهیانه بازم همینجوری میشم تو را به قرآن کمکم کنید نمیتونم بیام مطبتون خواهش میکنم

بازدید : 69 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق , فلوشيپ آنژيوگرافي، آنژيوپلاستي، کارگذاري استنت، بالن در تهران