فراموشی ایجاد شده درخصوص اسامی اشخاص و اشیا و ناتوانی در بیان جملاتی که در ذهن بیمار هست پس از چند بار تشنج ؟

سلام. خانوم بنده به دلیلچند مرحله تشنج و سردرد شدید و استفراغ و تب مکرر در بیمارستان بستری شدند و پس از چک کردن ام آر آی و سی تی از سر و گردن پاسخ قطعی از بیمارستان اخذ نشد و بیان کردن که آمبولی از قلب پرتاب شده و باعث تشنج شده است. و داروی خاصی هم تجویز نشد و گفتن به دلیل اینکه انگار به چشمشان چیزی دیده می‌شد به دکتر روانپزشک مراجعه کنید و نوار مغز اخذ شد و چند مرحله دکتر دارو دادن. ایشان گهگاه شبگردی میکردن و کلمات عربی و اذکار میگفتن که در یک شب شدت گرفت و از آن زمان به بعد دچار حالتی از فراموشی شدند که لغات و اسامی رو نمیدونن ولی اشخاص رو می‌شناسن بصورت تصویری. چند روزی هست که اکثرا چشمشان رو بسته و دراز کشیدن گاهی خواب و گاهی صدا میزنم بیدار. شبها خواب نسبتا خوبی دارن. بی‌زحمت بفرمایید که میتونم بیارم خدمتتون معاینه کنید و راه علاجش رو بفرمایید. سی تی و نوار مغزهای اخذ شده قبل از فراموشی شدید بشه موجود هست.

1 پـاسـخ

بازدید : 266 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران