آیا برای مراجعه، با توجه به اینکه از استان دیگر هستم همکاری جهت صدور گواهی استعلاجی می شود؟

با سلام و احترام
با توجه به اینکه بنده گیلانی هستم اما ساکن استان دیگر به دلیل اشتغال، و جهت امور دندانپزشکی تمایل به مراجعه به پزشک حاذق در استان خود را دارم آیا پزشک محترم جهت مراجعه برای صدور گواهی استعلاجی همکاری خواهند داشت؟
لازم به ذکر است از نظر حقوقی در سازمان ما مشکلی برای گواهی استعلاجی با شرایط فوق وجود ندارد و بهرحال بنا به صلاحدید پزشک محترم می تواند بنا به دلیل استراحت نیز گواهی صادر شود.

1 پـاسـخ

بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کاشت دندان (ايمپلنت) در تهران