تشخیص هویت جنسی(دخترم)؟

سلام
من یه دخترم ولی به دخترا حس دارم...نمی‌دونم لزبین محسوب میشم یا بای چون تا به حال با پسری نبودم
توی خانواده معتقدن چون من 13 سال جدا از پدرم زندگی کردم و پسری تو خانواده نبوده یا اینکه من با پسری تا حالا نبودم الان نمیتونم باهاشون باشم یا سختمه...ولی من واقعا از پسرا خوشم نمیاد...حتی شاید ری اکشن های عصبی داشته باشم موقع مواجه شدن باهاشون...
ولی اینو می‌دونم که به دختر حس دارم...میخواستم ببینم میشه مطمئن بشم که لزبین هستم یا نه از راه مشاوره؟

4 پـاسـخ

بازدید : 191 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران