۵۲
۴۲
آقــا

تشخیص وخامت یماریهای معده و روده در سی.تی.اسکن ؟

سلام اقای دکتر. بنده خانمی هستم مجرد و 52 ساله که با مشکل همورویید و شقاق یا آبسه مقعدی و کمی درد معده و حالت تهوع به یکی از همکارانتان مراجعه کردم. کلونوسکوپی و آندوسکپی انجام دادم که در انها فتق مری و التهاب و فرسایش معده و پولیپ روده و زگیل تناسلی مشخص شد که فعلا نمونه برداری و برای پاتولوژی ارسال شده. در سی تی سکن شکم و لگن که با تزریق انجام شده و لینک فیلم ان به پیوست ارائه میشود آیا موردی دال بر موارد بالا که خطرناک و یا سرطانی باشد مشاهده میشود؟ آیا شقاق یا آبسه مقعدی و همورویید با جراحی و رعایت نکات لازم کاملا درمان مشود یا به روش لیزر ؟ لطفا بفرمایید در این فاصله چگونه از عذاب درد و سوزش وحشتناک راحت بشم؟
محبت فرموده و آدرس زیر را در مرورگر خود کپی و search فرمایید ؛ فایل مربوطه که حاوی 4 فولدر میباشد بسادگی باز میشود.
https://pacsziaeian.tums.ac.ir/?query=yrJ7RW8h75c=N/A

بازدید : 18 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران