۴۹
۶۶
خانــم

آرتروز مچ پا؟

سلام،من الان 49 سالم هست و در 6 سالگی به خاطر عفونت استخوان،مچ پای من جراحی شده و نزدیک به 10 سال است که مچ پایم دچار آرتروز شده و در صورت فعالیت درد نسبتا زیادی دارد و اکنون دیگر قادر به پیاده روی یا راه رفتن طولانی و یا کمی زیاد نیستم.به چند پزشکی که تاکنون مراجعه کرده ام همگی نظرشان این است که مفصل مچ پای من خشک شود و ثابت بماند،آیا هیچ روش بهتری برای این مشکل وجود ندارد؟از راهنمایی شما متشکرم

1 پـاسـخ

  • با سلام و وقت به خير در هر مورد بهتر است از نزديک رويت شود تا نياز و نوع جراحي تصميم گيري شود. در موارد آرتروز پيشرفته و علامت دار و عدم پاسخ به روشهاي غيرجراحي در فرد با سابقه عفونت، خشک کردن مچ پا در مقايسه با تعويض مفصل انتخاب مناسب تري است. به هر حال نياز به معاينه و بررسي مي‌باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران