پرخاشگری کودک؟

باسلام
پسری 4 ساله دارم که به محض عصبانیت به سمتم هجوم می آورد دستم را خیلی محکم گاز می گیرد با مشت به سرو صورتم میزند و وسایل را بسمتم پرتاب میکند با خوشرویی و تذکر وگاهی با پرخاش سعی میکنم رفتارش را درست کند اما مدام رفتارش تکرار میشه دستش را میگیرم تا رفتارش را تمام کند اماتا عصبانتش خالی نشود ادامه می دهدبا من بیشتر از پدرش و سایرین این رفتار را دارد با اینکه من خیلی باهاش بازی میکنم و محبت میکنم و خیلی کم عصبانی میشوم. با کسانیکه همبازی است اگر آن بچه به دلیل دیگری گریه کند یا کسی تن صداش را بالا ببرد بسمت هجوم می برد و فکر میکنه علت گریه و اعتراض همه متوجه اونه . ممنون میشم راهنماییم کنید.

4 پـاسـخ

  • سلام. نکته مهم در برخورد با کودکان اين است که انها بيش از اينکه ازگفتار ما( تذکر يا دعوا کردن) تاثيري بگيرند، از رفتار ما مي اموزند. بنابراين مهم است که والدين هيچ گاه نسبت به فرزند خشونت نشان ندهند.
    بهترين کار هنگام بداخلاقي کودک بي توجهي است. البته زمانيکه رفتاري مثل کتک زدن دارد بايد ابتدا روبروي او بنشينيم( طوريکه چهره به چهره او قرار بگيريم و به او بگوييم اجازه ندارد به کسي اسيب بزند).
    مراجعه به روانپزشک جهت بررسي بيشتر و اموزش بيشتر کمک کننده ميباشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 464 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک اطفال و کودکان در تهران