۳۶
۷۲
آقــا

بارداری پوچ؟

سلام. من آخرین تاریخ پریودم 16اردیبهشت بوده و بارداری مثبت داشتم. 30خرداد رفتم سونو فقط ساک بود با تشخیص 5هفته و 2روز. و دوباره 18تیر تکرار کردم بازم ساک خالی بود و 6هفته و 3روز اعلام کرد.دو روز قبل از سونو لکه بینی داشتم شیاف پروژسترون استفاده می‌کردم. دکتر سونو و دکتر خودم تشخیص دادن که یک هفته دیگه دوباره تکرار بشه.
الان دکترم میگه واسه لکه بینی همچنان شیاف پروژسترون استفاده کن. احتمال اینکه جنین تشکیل بشه تا یه هفته دیگه یک درصده.شیاف سقط‌ رو سخت نمیکنه؟
شیاف رو یک روز نزاشتم خونریزیم زیاد شد. امکان داره خودش سقط بشه.اینجوری بهتر نیست

1 پـاسـخ

بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران