۲۰
۶۱
آقــا

جلوگیری طبیعی؟

سلام من یک هفته قبل از پریود رابطه جنسی داشتم جلوگیری طبیعی بود و هر دو دفعه قرص اورژانسی دو دوز استفاده کردم الان 4 روز پریودم عقب افتاد امکان بارداری هست ؟

2 پـاسـخ

  • سلام، معمولا يک هفته تا ماکزيمم 10 روز بعد از مصرف قرص اورژانسي بايد پريود بشين که براي شما حدود 11 تا 12 روز گذشته، البته چون دو نوبت مصرف قرص داشتين ميزان هورمون را در بدنتون بالا بردين ممکنه تاخير پريود به اين علت باشه، در هر صورت بايد تست بارداري بدين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران