4!
آقــا

لگه های سیاه وخارش بعد از فشاردادن سوزه های سیاه؟

مدتی پیش بعد فشردن یک سو زه سر سیاه باعث چرکی شدن و همراه با خارش بی حساب شد و الان با استفاده از پماد A.Dو پماد سیاه کمی بهتر شده ولی متاسفانه هنوز کمی خارش داردوجای انها هم کبود شده وبرخی هم جای انها گود شده وشکل ظاهری بدی بوجود اورده.لطفا برای بهبودراهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام لکهاي جاي التهاب درمان پيگير و طولاني نياز دارد و البته پيش نياز آن کنترل جوش و پرهيز از دستکاري است امکان مشاوره آنلاين از طرق مختلف وجود دارد با شماره مطب 03136269770 تماس بگيريد منشي شما را راهنمايي خواهد کرد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 113 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران