درد و خارش ناحیه واژن؟

با سلام
حدود یک ماه پیش در حمام نشستم و استحمام کردم...از اون روز تا ب امروز خارش و سوزش و درد در ناحیه واژن دارم...37 سالمه و تا ب امروز عفونت واژن نداشتم...الان ترشحات جامد و لیمویی رنگی ازم خارج میشه...و گاهی لباس زیرم خیس میشه...انگار مقداری آب ازم خارج میشه
دکتر داخلی بهم آنتی بیوتیک داد ولی متاسفانه آبله مرغان گرفتم و نمیتونم استفاده کنم...دکترم نمیشه رفت...میخواستم ببینم درمانی هست انجام بدم ک اذیت نشم و عفونت پیشرفت نکنه...تا نقاهتم تموم بشه برم دکتر زنان
ممنون

بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان، زايمان و زيبايي ،فلوشيپ پزشکي جنسي در تهران