علائم کرونا؟

درود فراوان من محمد هستم 28 ساله از شیراز چند روزی هست که به شدت سر درد ، بدن درد ،چشم درد ، اسهال ، تب و لرز و ضعف دارم از این رو به پزشک مراجعه کردم و من را برای انجام تست کرونا به مرکز تست معرفی نمودند این چند روز به شدت ضعیف شدم الان هم فشار و ضربان قلب خودم رو با دستگاه اندازه گیری کردم ضربان قلبم 64 بار در دقیقه بود . فشار خونم هم 10 به روی 7 در صورتی که ضربان قلب و فشارم تا دو روز پیش 90 بار در دقیقه و فشارم هم 12 به روی 8 بود . طبق نسخه پزشک قرص ویتامین c .ویتامین d3 .زینک و داکسی کیم هم دارم مصرف میکنم . اما فقط بدن دردم یکم کمتر شده .
میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟ تا جواب تستم بیاد 5 روز طول میکشه از طرفی سرکار هم نمیتونم برم که برام مشکل درست شده.

2 پـاسـخ

بازدید : 287 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران