۳۰
۶۵
خانــم

رحم دو شاخ؟

سلام وقت بخیر یک سال و نیمه ازدواج کردم و اقدام به بارداری داشتم که متاسفانه حاملگی و سقط نداشتم اوایل ازدواجم متوجه شدم همسرم واریکوسل داره ک عمل کرد و قرصهای تقویتی استفاده کرد و خدارو شکر ازمایش اسپرمش مشکل نداره
خودم هم چند روز پیش عکس رنگی دادم که رحمم نمای سپتوم داره و 18 میلیمتر فرو رفتگی خواستم بدونم نیاز به حراحی هست یا ته با همین شرایط میشه بارداری بدون استرسی داشت؟
لتروزل و امپول hcg م استفاده کردم ک فوکولهای 25 22 18 12 داشتم ولی باردار نشدم

1 پـاسـخ

بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (نازايي و آي.وي.اف) در تهران