درد در دندان عصب کشی شده از روزهای اول بعد عصب کشی و حتی با گذشت 5 سال از عصب کشی همچنان آزارم می دهد؟

دندان آسیاب پایین سمت چپ (اگه اشتباه نکنم دندان 7) در سال 95 عصب کشی شده ، ولیکن از همان روزهای اول و تا به امروز همچنان درد آزاردهنده ای مرا اذیت میکند و تقریبا این اواخر (3 - 4 ماه اخیر) در بعضی مواقع تکه هایی از دندان و یا مواد پرکننده دندانم با خوردن غذا می شکنند و همجنین ایجاد تورم و چرک در همان دندان خیلی اذیتم می کند. با مراجعه به همکاران شما و گرفتن عکس از دندانم مشخص شد که در زمان عصب کشی دندانپزشک معالجم متوجه خمیدگی ریشه دندان نشده و مانند یک دندان با ریشه صاف اقدام به عصب کشی نموده و به ریشه دندانم آسیب وارد شده.
حالا از شما راهنمایی می خواهم که با توصیف شرح حالم ، راهی به غیر از کشیدن این دندان وجود دارد یا خیر؟
و با توجه به اینکه بنده در ملایر ساکن می باشم جهت درمان آیا می توانم وقت بگیرم و به شما مراجعه کنم یا با توجه به شرایط دندانم شما می توانید مرا راهنمایی کنید؟

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز با توجه به توضيحات شما ظاهرا دندان کشيدني ميباشد اما براي اينکه با اطمينان بشه نظر بهتري داد هم بايد معاينه حضوري شويد و هم گرافي تهيه شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 138 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران