۳۰
۷۳
آقــا

زود انزالی ونعوظ؟

سلام آقای دکتر 30سال سن دارم تقریبا 5ساله ازدواج کردم دررابطه ی میل جنسیم نسبت به قبل خیلی ضعیف شده البته خیلی دوس دارم، بعداینکه زودانزالی واقعا آزار میده منو هرچه از قرص واسپری هم استفاده میکنم جوابگو نیست، از قرصهای متفاوتی استفاده کردم بانظر پزشک والبته بانظردوستان بازم جواب نداد، خواهشا یه راهنمایی بکنید خسته شدم ازبس که دکتر رفتم ونتیجه نگرفتم جوونم دوس دارم جوونی کنم ولی....‌ باتشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 258 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران