۵
خانــم

سلام دختر م ۵ سالش تمام شده حرف میزنه ولی کسی جز من متوجه نمیشه خیلی از حروف رو جایگزین می کنه باید چکار کنم راهنمایی کنید ممنون؟

ایا دخترم به گفتار درمانی نیاز دارد

1 پـاسـخ

  • سلام خدمت شما خانواده محترم بله حتما کودک عزيز شما نياز به گفتاردرماني دارد. انتظار ما تا 4 سالگي اين است که گفتار کودک به لحاظ توليدي و نحوي برابر يک فرد بزرگسال باشد. در صورت عدم پيگيري به موقع ضررهاي غيرقابل جبراني متوجه کودکان خواهد شد ازجمله مشکلات رفتاري مثل پرخاشگري و مشکلات ارتباطي مثل گوشه گيري و انزوا و... موفق باشين_ دکتر طيراني نيک نژاد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 109 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آسيب شناس گفتار و زبان شناس در تهران