۳۵
۵۲
خانــم

درد در قسمت چپ قفسه سینه؟

سلام
شبتون بخیر.
فکر کنم پنج شنبه شب بود که تو خواب حالم بد شد. البته قبلا هم اینطور شده بودم ولی قلبم درد نگرفته بود. اینطور که اطرافیانم تعریف میکنن چشمام تقریبا باز میشه ولی فقط سفیدیش مشخصه و از گلوم صدای خرخر میاد طوری که انگار نفسم داره بند میاد. و هرچی صدام میکنن متوجه نمیشم. و شبایی که این اتفاق برام میفته تو خواب راه هم میرم و صبح که بیدار میشم هیچی یادم نمونده و از تعریف اطرافیانم می فهمم چی شده.
این دفعه که حالم بد شد از صبحش با درد شدید سمت چپ سینه بیدار شدم و تا امروز ادامه داشته و چون شهرستانم دسترسی به پزشک برای مراجعه حضوری ندارم.
درد قسمت چپ و بالای سینه اس و وقتی ناراحت یا عصبی میشم شدید میشه. ممکنه از کیست سینه باشه؟ یا قلبمه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 100 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران