۳۳
۸۶
آقــا

وجودپولیپ والتهاب در رکتوم درشخصیکه قبلا کانسرروده دارشته؟

باسلام ..ببخشید اقای دکتر همسر من درسال 97دچارکانسررکتوم شدن..28جلسه رادیوتراپی شدن وعمل جراحی شدن وکیسه موقت 13ماهه داشتن و13جلسه شیمی درمانی شدن.. ودرابان 99عمل برداشت کیسه انجام شد...ازمایشها کاملا خوب بودن تا نوبت کولونوسکپی که در چندوقت پیش انجام دادن متاسفانه در محل عمل قبلی دچارالتهاب ویک پولیپ شدن... جواب پاتولوژی همینو گفته بود..و متخصص کولونوسموپی ارجاع دادن برای جراحی..الان گفتم اگه بیاییم خدمت شما عملش به چه صورتیه ایا عمل پیوند انجام میشه؟؟ممنوندمیشمدتوضیح بدید..

1 پـاسـخ

بازدید : 208 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کولورکتال (روده بزرگ و مقعد) و لاپاروسکوپي پيشرفته در تهران